Návrat na hlavní stranu FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHČESKY
  Království perníku

Dopravní přístupnost obce Choryně [ Doprava ]

Dopravní přístupnost obce Choryně

Jak se k nám dostanete?
Jezdíte-li rádi vlakem, použijte osobního vlaku do stanice Lhotka nad Bečvou a odtud jsou do vesnice necelé 4 km. Krásně se projdete a za 30 min už přecházíte most přes řeku Bečvu. Je-li léto a Vy máte žízeň, zahněte ihned za mostem doleva. Na výletišti funguje letní bistro "Liba". Točí se, tuším přerovský Zubr :-) a k dostání je i něco na zub (buřtík, hranolky, smažáček ap.) a dokonce zmrzlina. Pro náročnější strávníky a pivaře doporučuju vydržet ještě slabých 15 minut, projít lipovou alejí, jež lemuje hlavní silnici, až do samotného centra vesnice. Tady se nachází restaurace "U Podmolů" jež je vyhlášena svou kuchyní. Točí Radegast.

Pohodlní návštěvníci jistě využijí služeb ČSAD Vsetín a svezou se z Valašského Meziříčí autobusem. Autobus odjíždí z autobusového nádraží ve Valmezu od nástupiště číslo 20, směr Kelč. Staví také u železniční stanice. A po 15 min zanechá cestující na návsi, odkud je několik málo kroků k už zmiňované restauraci "U Podmolů".

Motoristé můžou nechat své vozy rovnou před restaurací, ale pozor na alkohol za volantem. K mání je totiž i jedinečná slivovička.

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.choryne.cz

Typ záznamu: Doprava
AKTUALIZACE: Eliška Černochová (Beskydy-Valašsko) org. 56, 04.03.2010 v 13:05 hodin
















Copyright 1998-24 © infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule