Návrat na hlavní stranu FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHČESKY
  Království perníku

Sunny camp [ Autokemp, kemp nebo tábořiště ]

Provoz jsme zahájili v roce 1995 jako rodinný podnik. Nacházíme se na okraji Jihozápadní části Prahy - Stodůlky v přírodním prostředí jen 2km od dálnice E50, asi 10 km od historického centra. Vybudovali jsme zde moderní zařízení na evropské úrovni, které navštěvují hosté z celého světa.

Nabízíme cca 70 míst pro Karavany a stany, ale také ubytování v pensionu s kapacitou 14-lůžek. Restauraci s letní terasou a nabídkou snídaní a večeří. Maximální čistota, vybavené a upravené prostředí je u nás naprostou samozřejmostí. Náš kemp vám nabídne strávit váš pobyt v přírodním, tichém a romantickém prostředí s rodinou atmosférou.

Historické centrum navštívíte již za 15 min jízdy metrem, nebo autobusem za 30 min. Stanice metra LUKA (trasa-B) je vzdálená pouhých 500m autobusová zastávka jen 200m. Tedy, všichni z vás, kteří se rozhodnete navštívit historické centrum Prahy, jistě oceníte toto velice jednoduché a hlavně rychlé spojení. Cesta autem vás trvá zhruba na 10-15 min.

Praha,jako hlavní město České republiky nabízí všem návštěvníkům desítky atraktivních a historických míst.

Poloha našeho kempu však nabízí navštívit i další památky vzdálené jen několik kilometrů od Prahy např. hrady Karlštejn a Křivoklát, zámek Konopiště dále pak Koněpruské jeskyně a další.

Věříme, že na chvíle strávené v Sunny kempu budete dlouho vzpomínat a s radostí doporučovat svým známým a přátelům. Jako důkaz spokojenosti našich hostů je na naší recepci volně přístupná kniha hostů.

Budeme se těšit na vaši další návštěvu.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Sunny camp
Smíchovská 1989
155 00 Praha
Česko (CZ)
tel: (+420) 251 625 774
fax: (+420) 251 625 774

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km
DALŠÍ INFORMACE: http://www.sunny-camp.cz

AKTUALIZACE: Ladislav Hollý (archívní záznam) org. 2, 06.09.2004 v 17:34 hodin
















Copyright 1998-24 © infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule