Návrat na hlavní stranu FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHČESKY
  Království perníku

OSTAFLEX - disperzní akrylátový tmel [ Výrobek nebo zboží k prodeji ]

OSTAFLEX - disperzní akrylátový tmel -

OSTAFLEX
je jednosložková hmota pastovité konzistence, obsahující pojiva na bázi vodné akrylátové disperze, jemná plniva, pigmenty, dispergační a biocidní prostředky a modifikační přísady.

Použití: Tmelení spár a trhlin v omítkách a betonu, tmelení obvodových plášťů u montovaných staveb, tmelení trhlin a spár, prostupů, vpustí a styků klempířských výrobků u střešních konstrukcí. V interiérech se OSTAFLEX používá ke tmelení spár mezi panely, kolem zárubní, okenních rámů, montovaných příček, podhledů apod.

Vlastnosti: Hustota: 1,4 - 1,6 kg/m2 Hmotnostní sušina: 72 - 80 %
pH: 8,0 - 10 Objemová sušina: 60 - 68 % OSTAFLEX má velmi dobrou přídržnost k silikátovým podkladům, asfaltu, pozinkovanému plechu, odolnost proti působení atmosférických vlivů a zachovává si pružnost i za minusových teplot. Hmota není vhodná na sklo a hliník.

Příprava podkladů: Podklad se důkladně očistí od prachu a jiných mechanických i mastných nečistot. Savé podklady se napustí základním nátěrem PRIMER nebo jiným napouštědlem,určeným pod disperzní systémy.

Pracovní postup: Tmel se nanáší na podklad obvykle kovovou stěrkou nebo vytlačovací pistolí. Při opravách střech z asfaltových lepenek doporučujeme u větších trhlin, styků a prostupů vložit do vrstvy tmelu mřížkovou tkaninu. Teplota při aplikaci nesmí poklesnout pod +10 °C, nedoporučujeme s tmelem pracovat v exteriérech v období, kdy mohou teploty během schnutí a vytvrzování poklesnout pod +5 °C.

Barevný odstín: Tmel se vyrábí v bílém nebo šedém nenormalizovaném odstínu.

Balení a skladování: Balení v plastových obalech o obsahu 1,2 kg, 4,5 kg a 15 kg. Skladování v původních obalech při teplotách +5 až +25 °C na místech, chráněných před přímým působením slunečního záření a náhlým střídáním teplot. Skladovatelnost je 12 měsíců od data výroby.

Bezpečnost a hygiena: OSTAFLEX není škodlivý ve smyslu platných předpisů. Při práci používejte ochranné pomůcky a dodržujte zásady osobní hygieny. V uzavřených prostorách zajistěte větrání pracoviště. Při zasažení očí vypláchněte velkým množstvím čisté vody a vyhledejte lékařské ošetření.

Likvidace odpadů: Prázdné kovové obaly odevzdejte do sběru, kód odpadu: 150104. Plastové obaly likvidujte jako ostatní odpad, kód odpadu: 150102. Zbytky barev a znečištěné obaly likvidujte jako nebezpečný odpad, kód odpadu: 080111.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Sokolovská 361/2
743 01 Bílovec
Česko (CZ)
tel: (+420) 556 412 038
(+420) 556 410 795
fax: (+420) 556 410 263

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.denascolor.cz

AKTUALIZACE: David Mužík (Infomorava.cz) org. 56, 08.06.2004 v 14:06 hodin
















Copyright 1998-24 © infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule