Návrat na hlavní stranu FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHČESKY
  Království perníku

Městské informační centrum [ Informace ]

Poskytujeme bezplatně informace o městě a jeho okolí i o celé České republice, dále o památkách, historii, turistických službách, firmách, organizacích, ubytování, kulturním, společenském a sportovním dění. Zajišťujeme zde prodej a rezervace vstupenek nejen na akce pořádané Městským kulturním střediskem, ale i jinými agenturami, informace o autobusových a vlakových spojích, směnárenskou činnost, prodej tuzemských i zahraničních zájezdů pod záštitou cestovní agentury OAZA, prodej dálničních známek (ČR, SR, Rakousko), propagačních materiálů (pohlednice, mapy, knihy...), k dispozici je zde také za úplatu internet pro veřejnost či možnost oxeroxování.






Holešovské městské informační centrum se nachází přímo v centru města na náměstí Dr. E. Beneše. V prvním patře budovy sídlí Městská knihovna (pro dospělé i pro děti). Budova je situována tak, že zevnitř máte výhled na kašnu a celé náměstí.







Součástí MIC je veřejná čítárna. Máte zde možnost zcela bezplatně příjemně posedět a přečíst si aktuální denní tisk a různé časopisy pro dospělé i děti. Náruživí čtenáři mohou tento prostor využít i pro nerušenou četbu knihy zapůjčené z knihovny nebo pouze posedět s přáteli.








Výběr novin a časopisů k prostudování je poměrně bohatý. Vše je přehledně uspořádáno do několika polic v boční části prostoru MIC.





Potřebujete si vyměnit tuzemské peníze, eura, dolary či jinou zahraniční měnu? Prodáváme a nakupujeme i méně obvyklé měny - jako např. bulharské leva, turecké liry... atd.





Rovněž se zde nachází čtyři internetová pracoviště. Připojení k internetu můžete využívat po celou dobu provozu MIC za neměnnou cenu 10,-Kč/15 min. V případě, že jste náruživý "browser", Vám nabízíme možnost zakoupení 5 nebo 10 hodinové permanentky za zvýhodněnou cenu. Internet je připojen mikrovlnným spojem 512 Kb/s bez jakéhokoliv omezení přenesených dat či blokování stránek





Počítače však nemusíte využívat pouze k surfování po vlnách internetu. Nabízí se vám i jiné možnosti. Je zde pro Vás připravena sada programů OpenOffice, obsahující Open Word editor k psaní textových dokumentů s možností vkládání obrázků, grafů apod., dále pak Open Exel, tabulkový kalkulátor, vektorový kreslící program či HTML editor. Cokoliv je možné za mírný poplatek vytisknout na tiskárně.






V neposlední řadě na Vás čeká automat na teplé nápoje s nabídkou několika druhů kávy, čaje nebo čokolády. Dobrou chuť.






Máte-li nějakého příbuzného či kamaráda v zahraničí, můžete si u nás zakoupit telefonní kartu společnosti PhoneServe a zatelefonovat si přes internet za bezkonkurenční ceny. Více informací a ceny volání získáte na stránkách www.phoneserve.com.




Chcete-li využít některé z nabízených služeb a nemáte u sebe dostatečnou hotovost, postačí Vám kreditní karta a udělat pár kroků k východu z MIC. Zde je totiž instalován bankomat GE Capital Bank.




Kromě faxových služeb nabízíme také možnost kopírování.




Potřebujete dálniční známku na auto? Můžeme Vám nabídnout české, slovenské i rakouské dálniční známky s různou délkou platnosti.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Městské informační centrum
Lenka Hasníková
Náměstí Dr.E.Beneše 17
769 01 Holešov
Česko (CZ)
tel: (+420) 573 395 344
fax: (+420) 573 395 344

UMÍSTĚNÍ

NA ÚZEMÍ OBCE EVIDUJEME

DALŠÍ INFORMACE: http://www.holesov.cz

Typ záznamu: Informace
AKTUALIZACE: Vít Solař (MIC Holešov) org. 56, 08.05.2004 v 13:45 hodin
















Copyright 1998-24 © infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule