Návrat na hlavní stranu FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHČESKY
  Království perníku

Muzikál Postřižiny

Začátek akce: 17.07.2020 (pá)
Předpokládaný konec: 18.07.2020 (so)
Druh akce: Divadlo
Místo konání: Všeradice: Všeradice a Hořovice
Maryška v sudu, pan De Giorgi na komíně

Původní muzikál Postřižiny bude o víkendu k vidění ve Všeradicích a Hořovicích



»Hvězdní« Jan Rosák, Lumír Ošovský a Ondřej Bábor, ale také místopředseda Senátu Jiří Oberfalzer, poberounští ochotníci, živá zvířata, historická technika… Kdo ještě neviděl původní muzikál Postřižiny, má šanci právě nyní. Divadelní adaptace slavného díla Bohumila Hrabala vzdávající hold pivu a krásným vlasům paní sládkové se vrací na prkna, která znamenají svět.

Devět úspěšných sezon má za sebou původní muzikál Postřižiny. Ohlášenou oficiální derniéru si odbyl v srpnu 2017. Byla to tehdy v mníšeckém Divadélku K velká sláva, spojená s oslavou kulatin jednoho z hlavních protagonistů veselohry, populárního moderátora i herce Jana Rosáka. Jenže… Tu se ozvali pořadatelé z Loděnic, tu ze zámku v Mníšku pod Brdy, tu z Králova Dvora či Nového Kostela… A tak se hraje dál – proč ne, když to soubor i diváky stále baví!
Příležitost vidět krásnou Maryšku a paní hostinskou koupající se v pivovarském sudu, pana De Giorgiho skákajícího z komína či Francina na prskajícím motocyklu budete mít v pátek 17. července od 20.00 ve Dvoře Všerad ve Všeradicích u Berouna. V hlavních rolích muzikálu, který slaví úspěchy po celé republice a vidělo jej několik desítek tisíc diváků, se představí populární moderátor Jan Rosák (dr. Gruntorád), profesionální muzikálový herec Ondřej Bábor (Francin), nositel divadelní Thálie, herec, režisér a šéf muzikálu Divadla Josefa Kajetána Tyla v Plzni Lumír Olšovský (člen správní rady pivovaru pan Koloničný), místopředseda Senátu Jiří Oberfalzer (člen správní rady pivovaru pan Souhrada), zkušená ochotnice, členka divadla Akorát Adéla Červenková (Maryška) či excelentní purkrabí z muzikálu Noc na Karlštejně Karel Král (Pepin). Zdatně jim asistují mnozí další, kromě herců si zahrají osovští hasiči v dobových uniformách, živá zvířata či historická technika. A pivo, samozřejmě… Před představením navíc publikum pobaví staropražská kapela Třehusk.
A kdybyste Postřižiny nestihli v pátek 17.7. Ve Všeradicích, máte ještě jednu šanci hned o den později, v sobotu 18.7. Od 20.00 budou k vidění na nádvoří Starého zámku v Hořovicích.


POSTŘIŽINY
Původní muzkál na motivy Bohumila Hrabala

Všeradice u Berouna, Dvůr Všerad: 17.7.2020 (pátek) 20.00 hodin
Předprodej vstupenek: Dvůr Všerad: l.stibalova@some.cz, 724 354 493, restaurace Dvora Všerad

Hořovice, Starý zámek: 18.7.2020 (sobota) 20.00 hodin
Předprodej vstupenek: mkc-horovice.cz, 732 512 821


I:
Miloslav Frýdl
724 135 824
frydl@centrum.cz
Základní informace: Všeradice
Další informace:http://www.nasenoviny.net
Autor:Hana Wernerová (Folklorní sdružení ČR)
e-mail: wernerova@fos.cz
organizace: č. 56
Aktualizace:14.07.2020 v 22:50 hodin

VYHLEDÁVÁNÍ V DATABANCE AKCÍ

















Copyright 1998-24 © infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule